Přátelák v Kotvrdovicích, 28.9.2015

30.09.2015 15:11

Další z řady přípravných utkání, aktuálně s testováním nových...

Ve státní svátek , v pondělí 28.9.2015, si dívčí juniorka zajela k dalšímu přátelskému přípravnému utkání....

Tentokrát se na obou stranách objevuje spousta nových hráček, a tak je toto utkání spíše v duchu učení nových a na naší straně i rozehrávání po zraněních, než o výsledku.... Přesto se našim děvčatům až překvapivě daří.... Bohatou fotodokumentaci od Evči najdete na https://juniorkytatrankohoutovice.rajce.idnes.cz/Pratelak_vs_Kotvrdovice%2C_28.9.2015/

Kotvrdovice - Tatran 2:10 /1:2, 1:4, 0:4/, penalty po utkání: 2:2

střelci: Terka 4, Adél 2, Terča 2, Marka 2; penalty proměnily: jenom Nikča a Lucka

hráno v systému 5+1, 2x30min.+20min.

na hřiště vyběhly: Lucka, Marka, Terka, Terča, Adél, Nikča, Verča, Natka, Niky

Hned od úvodních minut jsme aktivnější a zdá se, že by dnešní "testování" mohlo dopadnout dobře... Ale nepředbíhejme. V běžící 6-té minutě Adél předkládá míč uzdravené Terce a ta nezaváhá. 1:0 vedeme. Po té se blýskne "dochytáním" míče Lucka, když na několikrát zkrotí po střele soupeře míč ve svých rukavicích. V 9-té minutě se prosazuje Adél, když si troufne projít středem hřiště a i v zakončení jí to vychází, 2:0 pro nás. Opět kontruje soupeř, avšak nastřeluje jen TYČ a doraz již chztá Lucka. Střílí Verča - mimo tyče, Terka - chyceno, Nikča - je z toho jenom roh, V 26-té minutě opět podrží tým Lucka, když čelí dokonce 3 samostatně jdoucím hráčkám soupeře!!!! O minutu později posunuje míč Verča na Terču a ta nekompromisně zvyšuje na 3:0 v náš prospěch. V poslední minutě první třetiny pálí z plného běhu Marka - jen těsně mimo "šibenice" a třetinu uzavíráme brankou Adél, která si narazila míč s Terkou a v pohodě "zavěšuje" - 4:0 pro nás.

Druhá třetina se nese v duchu první: jsme více aktivní, více hrozíme, ale soupeř se také prosazuje... Po pořadě. Střely Verči a Adél končí mimo. V 38-mé minutě však Terka zatahuje míč po levé straně a její střela zapadá do sítě soupeřovy branky - 5:0. Střílí Terka, Nikča, Niky - vše zlikvidováno. V 57-mé minutě se poprvé prosadí i soupeř, když holky vytvoří lehký zmatek v našich obranných řadách a Lucka již nemá šanci zasáhnout - 5:1. V 59-té minutě Terka "sbírá" odkop od brány a sama se i prosazuje - 6:1. V poslední minutě 2-třetiny ještě nejprve po akci Terka-Terča, míč "uklízí" Terča - 7:1 a po rozehře soupeře se míče zmocní Marka a po úniku z pravé strany nastřeluje TYČ a od ní míč nezadržitelně míří do branky - 8:1.

Po domluvě si holky ještě přidávají 3.třetinu - již jenom 20-ti minutovou... V našem gólostroji pokračujeme, když Terka míří neomylně i levou nohou - 9:1. Ke slovu se dostane i soupeř, po naší chybě a propadnutí v obraně se řítí samotná hráčka na Lucku a daří se jí i zakončit - 9:2. Pak holky "vytvoří" při bránění dokonce penaltu, ale soupeřka přestřeluje. Dále se snaží gólově zakončit Terka, Marka i Adél, avšak domácí golmanka je proti. Až v poslední minutě se podaří trefeným "vinglem" zakončit dnešní vývoj skóre Marce - 10:2 v náš prospěch.

zapsal M.Votoupal